Suzzies

Återförsäljare av underkläder från PXC och AnnaPS

Föreläsare, utbildnings- och konsulttjänster, författar- och journalisttjänster

"Är du trött på att gå i butik och pröva BH, hittar du aldrig rätt storlek eller tar alltid "fel" storlek av gammal vana? Där var jag och jag tröttnade. Därför blev jag återförsäljare av märket PXC (www.pxc.fi). Jag hjälper dig att hitta rätt storlek, och när du väl har gjort det så har du underbara, bekväma och hållbara underkläder"

Susann Gleisner är även den första återförsäljaren någonsin åt det svenska märket AnnaPS, www.annaps.com. AnnaPS tillverkar kläder som passar för diabetiker med smarta lösningar för att bära insulinpumparna. Passar också utmärkt för motionärer. Underkläderna är gjorda av det giftfria och miljövänliga materialet Tencel.

I sortimentet finns underkläder som passar barn, kvinnor och män. Till vardag, fest eller sportaktiviteter. Försäljningen sker främst via hemmapartyn, men den som inte vill ordna något party kan också komma till Socklotvägen 184 och prova kläderna. Ring och boka tid!

Suzzies erbjuder också konsult- och författartjänster och föreläsningar, främst om hur det är att leva med två kroniska sjukdomar (diabetes och celiaki) dygnet runt. Målet är att bekämpa okunskapen och fördomarna om dessa sjukdomar, men också att inspirera andra att våga satsa på det de vill göra med sina liv, inget mål är omöjligt, ingen dröm för stor! www.facebook.com/finlandSuzzies

sussugleisner(at)hotmail.com

telefon: 050 3833110