Grisselöfesten 8.7.2012

Post date: 2012-maj-29 14:16:34

Boka in datumet i era kalendrar redan nu! Observera att i år ordnas Grisselöfesten på en söndag och inte lördag som vanligt. Nedan följer lite info om dagen, håll ett öga på hemsidan för att få uppdaterad information allteftersom dagen närmar sig! Det kommer också ett specialnummer av 'Socklotinfo' inom kort med all info om förhandsanmälningar och sånt.

Grisselödagen söndagen 8.7! I år satsar vi på en heldag för både stora och små ute vid fiskehamnen. Ingen behöver vara rädd att bli våt för i år finns det tält att sitta under om det regnar.

Laxsoppan serveras som vanligt från kl. 12 så länge den räcker och under eftermiddagen blir det bl.a. kaffeservering, Fisk Tinas kiosk är på plats med sina fiskspecialiteter, det finns hoppborg för barnen, tävlingar, hantverkarmarknad (alla hantverkare, kom med och visa upp dina produkter - meddela Charlotta om du vill vara med) och loppis!

På söndagskvällen från kl. 19 blir det knyt- och grillfest med musik och danslaven är på plats! Maten dukas upp på gemensamt bord, det finns möjlighet att grilla och man kan också köpa korv och potatissallad.

Förhandsanmälningar till loppis åt Charlotta senast 17.6, tel.nr 045 2608006 eller e-post: chabackm@abo.fi. 5 euro per deltagare, eget bord medtages och försäljningen sköts (av föräldraföreningen) i en gemensam kassa, man behöver alltså inte själv stå vid sitt bord.

Mera info kommer, och har du någon skoj idé så ryms den ännu med!