Den kykladiska byn‎ > ‎Projektblogg‎ > ‎

Påskvecka

skickad 26 mars 2013 05:16 av Socklot, Nykarleby
Det är visst inte så många arbetsdagar denna vecka men mycket som ska hinnas med! I helgen delade vi ut mars månads nummer av 'Socklotinfo', nu är det bara att vänta på att anmälningarna till festen ska droppa in :) Hoppas det kommer riktigt många Socklotbor så det blir en trevlig kväll!

Jag skulle också gärna höra vad folk tycker om planerna på att grunda bolaget Socklot Ab, för att få en fortsättning på utvecklingen i Socklot efter att projekttiden har gått ut. Vi vill ju inte gärna överge alla fina idéer som kommit fram under åren, och visst behövs det någon eller några som håller i trådarna och inte låter folk glömma vad vi vill göra i byn.

Förhoppningsvis är många intresserade av att diskutera fortsättningen, vad gäller formerna för bolaget är ju ingenting givet än så konstruktiva idéer behövs alltid! Men, enbart negativ kritik eller "hedee var äntå int ti naa"-uttryck brukar jag däremot inte bry mig om att lyssna speciellt noga på, bara så ni vet. Bättre att fokusera energin där den behövs och våga tro på att man faktiskt både kan och ska göra en skillnad! Byn behöver personer som har åsikter och vilja, samt inte minst TID att föra fram åsikterna i diskussioner. Ni vet, ni kan alltid ringa eller skriva till mig, för det är få saker jag uppskattar mera än ett konstruktivt samtal :)

Hälsningar, Charlotta
Comments