Den kykladiska byn‎ > ‎Projektblogg‎ > ‎

Att jobba hemifrån

skickad 28 feb. 2013 02:14 av Socklot, Nykarleby
Praktiskt och skönt, tror de flesta! I verkligheten är man ständigt på jobb, aldrig ledig och dessutom ser man allt som borde göras och skötas här hemma också... Denna vecka blev det kris i kalendern då dagmamman plötsligt blev sjukskriven och vem är det som får ta hand om barnet då tro - den som redan är hemma naturligtvis! Så värst mycket jobb blir ju inte gjort då. Februari månads 'Socklotinfo' är i alla fall klar nu, bara liiite försenat, och delas förhoppningsvis ut ännu denna vecka.
I tidningen finns förhandsinfo o
m Socklots vårfest som är under planering nu! Alla som ens är lite intresserade av att komma med, anmäl er så fort som möjligt! Det behövs en hel del namn på listan för att det alls ska bli någon fest och ju fler som kommer, desto förmånligare blir priset! Även barnen är välkomna med.
I mars kommer mera info men redan nu kan jag berätta att det blir förmodligen mat från Nykarleby Wärdshus, trevlig musik man kan dansa till (men ingen levande musik denna gång), program för barnen (så mamma och pappa får äta ifred!) och för underhållningen står ingen mindre än stå upp-komikern Alfred Backa! Har ni förslag och önskemål hinner de med än :-)

Det går bra att anmäla sig via e-post (chabackm@abo.fi, admin@socklot.fi), telefon (045 2608006) eller via Socklots facebooksida!
Comments